lørdag 7. juli 2007

Klar for avreise?

Visum er klar, pensum er skrevet ut og satt sirlig inn i en perm, og reiseforsikring er anskaffet... Da er vel alt i boks?

Det er ikke mange dagene igjen før jeg reiser til Beijing for å fortsette kinesiskstudiene mine, for anledningen ved Beijing Daxue. Jeg reiser fra Oslo på torsdag (12. juli), lander i Beijing på fredag og begynner på skolen på lørdag. Så det blir hardkjør fra første sekund, ikke mye tid til sightseeing før opplegget begynner, akkurat!

Gudrun kommer etter om noen uker, hun reiser fra Norge 14. august. Først skal hun bli ferdig med sommerjobben, før hun vender nesen mot østligere breddegrader.

Mens vi er på tur er planen at vi kommer til å rapportere til dere der hjemme gjennom denne bloggen. Alt etter som hvor mye tid vi har, og hvor mye eller lite som skjer, kommer nok oppdateringene til å være litt sporadiske, men vi håper nå på å ha inspirasjon og vilje til å fortelle en del om hvordan det går med oss i det fjerne østen. Så det er bare å følge med!

2 kommentarer:

Nils sa...

yeah! Første mann til å kommentere den nye bloggen! Utrolig bra! Og velkommen inn i blogg-sfæren....

Ønsker deg en riktig god flight i morgen Henrik, må du passe på å slappe skikkelig av på flyet for å lade opp til hardkjøret.

Nils

Marte sa...

Genialt med kina-blogg! Skal følge med jeg=) Så hold den oppdatert!! God tur!